By Lien Braeckevelt

Enkele weken zonder alcohol doet wonderen!Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt... én je bespaart er ook flink mee.30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke challenge!Maar hoe commence je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen of te minderen? Wat is het impression op je lichaam? En hoe houd je het vol?Naast de wetenschappelijke achtergrond geeft Lien Braeckevelt, die zelf vier maanden geen alcohol dronk om zich voor te bereiden op een marathon, je ook heel wat information, feiten, lekkere mocktailrecepten en ervaringen van andere enthousiastelingen.

Show description

Read Online or Download 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Get De babyboomboogie (Dutch Edition) PDF

Nooit zal Brigitte Bardot weten welke verwoestende rol ze heeft gespeeld in het leven van twee Vlaamse jongens, Ronny en Eddy, die elkaar eind jaren vijftig leerden kennen in de lerarenopleiding. Allebei wilden ze later zo weinig mogelijk werken maar toch rijk worden. De ene meende dat voor elkaar te krijgen door zich op te houden in de nabijheid van beroemdheden.

Read e-book online De eerste wandelaar (Dutch Edition) PDF

Aan het eind van de negentiende eeuw publiceerde Jacobus Craandijk zijn Wandelingen door Nederland met pen en potlood, waarin de doopsgezinde predikant verslag deed van de voettochten die hij maakte. Zijn werk werd immens populair en de dominee groeide uit tot voorganger van een groeiende schare wandelaars.

Read e-book online De opstand van de natuur (Dutch Edition) PDF

Aan het einde van de zestiende eeuw werd Europa getroffen door een 'kleine ijstijd', die duurde tot het commence van de achttiende eeuw. De gemiddelde temperatuur daalde enkele graden, de winters werden koud en lang, rivieren en meren bevroren en de zomers waren onstuimig, met severe stormen en onweer.

Slovenië (ANWB extra) (Dutch Edition) - download pdf or read online

ANWB additional Slovenië, de gids die u snel brengt naar de leukste plekken en mooiste bezienswaardigheden. In de gids ook actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, motels, lokale keuken, winkelen en uitgaan.

Additional info for 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt


by Christopher
4.2

Rated 4.67 of 5 – based on 49 votes