By Deirdre Bair,Conny Sykora,Vera Sykora

De eerste entire biografie met medewerking van Capones familie

 

Al Capone blijft tot de verbeelding spreken. Iedereen kent hem. Hij was once de guy die tijdens de drooglegging leidinggaf aan een miljoenenbedrijf van drank, prostitutie en gokhuizen, die gewelddadige vetes uitvocht met rivalen en die jarenlang onaantastbaar bleef voor de politie. Maar wie used to be de guy achter de legende? used to be hij de vriendelijke, humorvolle guy aan wie vele prices zijn toegeschreven, of used to be hij een angstaanjagende, brute moordenaar? Strooide hij echt honderddollarbiljetten uit zijn kogelvrije vehicle of was once hij een nuchtere guy en een liefhebbende vader?

Dit is de eerste entire biografie van de legendarische gangster Al Capone waar zijn familie aan mee heeft gewerkt, geschreven door de gevierde biografe Deirdre Bair. Bair ontrafelt met behulp van haar exclusieve toegang tot persoonlijke documenten en gesprekken met zijn familie de mythe en toont de ware identiteit van de charismatische maffiabaas, de familieman en het nietsontziende monster.

 

Deirdre Bair ontving voor haar biografie van Samuel Beckett de prestigieuze nationwide ebook Award. Haar biografieën van Simone de Beauvoir en Carl Jung werden genomineerd voor de l. a. occasions booklet Prize. Vele van haar boeken verschenen in de lijstjes van beste boeken van het jaar van de New York Times en vrijwel allemaal zijn het New York Times-bestsellers geweest.

Show description

Read or Download Al Capone (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

De babyboomboogie (Dutch Edition) by Walter van Broeck PDF

Nooit zal Brigitte Bardot weten welke verwoestende rol ze heeft gespeeld in het leven van twee Vlaamse jongens, Ronny en Eddy, die elkaar eind jaren vijftig leerden kennen in de lerarenopleiding. Allebei wilden ze later zo weinig mogelijk werken maar toch rijk worden. De ene meende dat voor elkaar te krijgen door zich op te houden in de nabijheid van beroemdheden.

De eerste wandelaar (Dutch Edition) by Flip van Doorn PDF

Aan het eind van de negentiende eeuw publiceerde Jacobus Craandijk zijn Wandelingen door Nederland met pen en potlood, waarin de doopsgezinde predikant verslag deed van de voettochten die hij maakte. Zijn werk werd immens populair en de dominee groeide uit tot voorganger van een groeiende schare wandelaars.

Get De opstand van de natuur (Dutch Edition) PDF

Aan het einde van de zestiende eeuw werd Europa getroffen door een 'kleine ijstijd', die duurde tot het start van de achttiende eeuw. De gemiddelde temperatuur daalde enkele graden, de winters werden koud en lang, rivieren en meren bevroren en de zomers waren onstuimig, met severe stormen en onweer.

Download e-book for iPad: Slovenië (ANWB extra) (Dutch Edition) by Dieter Schulze

ANWB additional Slovenië, de gids die u snel brengt naar de leukste plekken en mooiste bezienswaardigheden. In de gids ook actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, motels, lokale keuken, winkelen en uitgaan.

Extra info for Al Capone (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Al Capone (Dutch Edition) by Deirdre Bair,Conny Sykora,Vera Sykora


by Kenneth
4.4

Rated 4.47 of 5 – based on 19 votes