By Robert Vuijsje

Sammie en Daantje willen zich verkleden als Sint en Piet. Of nee, ze willen allebei een pietje zijn. Ze pakken verf uit de kast. Rood, blauw, groen, geel, wit en zwart er zijn zoveel kleuren om uit te kiezen! Dat wordt een gezellige knoeiboel

Een vrolijk en ondeugend prentenboek over pietjes in álle kleuren.

Show description

Read Online or Download Alleen maar stoute kinderen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for iPad: De babyboomboogie (Dutch Edition) by Walter van Broeck

Nooit zal Brigitte Bardot weten welke verwoestende rol ze heeft gespeeld in het leven van twee Vlaamse jongens, Ronny en Eddy, die elkaar eind jaren vijftig leerden kennen in de lerarenopleiding. Allebei wilden ze later zo weinig mogelijk werken maar toch rijk worden. De ene meende dat voor elkaar te krijgen door zich op te houden in de nabijheid van beroemdheden.

Read e-book online De eerste wandelaar (Dutch Edition) PDF

Aan het eind van de negentiende eeuw publiceerde Jacobus Craandijk zijn Wandelingen door Nederland met pen en potlood, waarin de doopsgezinde predikant verslag deed van de voettochten die hij maakte. Zijn werk werd immens populair en de dominee groeide uit tot voorganger van een groeiende schare wandelaars.

De opstand van de natuur (Dutch Edition) by Philipp Blom,W. Hansen PDF

Aan het einde van de zestiende eeuw werd Europa getroffen door een 'kleine ijstijd', die duurde tot het start van de achttiende eeuw. De gemiddelde temperatuur daalde enkele graden, de winters werden koud en lang, rivieren en meren bevroren en de zomers waren onstuimig, met severe stormen en onweer.

Read e-book online Slovenië (ANWB extra) (Dutch Edition) PDF

ANWB additional Slovenië, de gids die u snel brengt naar de leukste plekken en mooiste bezienswaardigheden. In de gids ook actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, lodges, lokale keuken, winkelen en uitgaan.

Additional resources for Alleen maar stoute kinderen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alleen maar stoute kinderen (Dutch Edition) by Robert Vuijsje


by Joseph
4.5

Rated 4.66 of 5 – based on 28 votes